- aktualizováno 16.5.2018 -




Bitva na Mělníku aneb Osmá bitva Rytířů Mělnických - 4.8.2018


DOPRAVNÍ INFORMACE PRO UČINKUJÍCÍ A HOSTY:


Pro všechny máme prostor pro parkování poblíž bitviště a tábora



DOPRAVNÍ INFORMACE PRO NÁVŠTĚVNÍKY:

Lze parkovat v obci Hořín a projít parkem, nebo zaparkovat v Rybářích a přijít přes most, nebo využít dopravy výletním vláčkem, který bude jezdit mezi Mělníkem (Nám.Míru) a starým mostem (Strakův most). Imobilní návštěvníky je možné dovézt až ke vstupu (pokladně), kde je možné tyto imobilní osoby nechat vystoupit a odjet s vozidlem zpět.

Vzhledem k tomu, že starý most (Strakův most) je a bude v době konání Bitvy na Mělníku, uzavřen - je nutné, aby učinkující, šermíři, stánkaři a hosté najížděli směrem od obce Brozánky a pokračovali dále dle vyznačené trasy směrovkami.

Dálším možným přístupem je možnost využít přívozu, který by měl v době konání bitvy na Mělníku fungovat a převážet pasažéry přes Labe.


DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ:

Je bezpodmínečně nutné, aby NIKDO NEPARKOVAL na sjezdu ze starého mostu ! Potřebujeme mít zajištěn stálý průjezd pro vozidla a techniku integrovaného záchranného systému (záchranka, hasiči ...), v neposlední řadě i pro zajištění ulehčeného přístupu imobilních návštěvníků. Opravdu neradi bychom museli požádat Policii ČR, aby s těmito neohleduplnými řidiči řešila jejich provinění. Nám ušetříte starosti a sobě peníze za případnou pokutu.


S prosbou o pochopení a respektování tohoto nařízení vaši Rytíři Mělničtí


www.rytirimelnicti.cz
www.facebook.com/rytirimelnicti.cz



MAPKA PŘÍJEZDU A PLÁNEK AKCE:




- kliknutím na obrázek se mapka příjezdu na akci, otevře větší v novém okně -



- kliknutím na obrázek se mapka akce, otevře větší v novém okně -


(c)